2012-04-21 22:23:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - Skorpió: pezsdítő lehet egy titkos viszony

Napi horoszkóp április 22-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ezen a napon anyagi helyzete váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresik egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok. Valami, vagy valaki jó ötletet adhat, figyeljen a sugallatokra! A szerencse önre vár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Ön nem az a sértődékeny alkat, de ha egyszer tényleg megsértik, azt nem feledi. Nem is szabad. Aki ennyit bántotta önt, az nem fogja megbocsátani önnek, ha megbocsát neki. Az idő persze mindent elsimíthat. De ne ön tegye meg az első lépést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehet, mint máskor. Használja ki ezt a pozitív kisugárzást, mert ma nagy hatással lehet azokra is, akik támogatóivá válhatnak a későbbiekben. A szerelem sem kerüli el, ha valóban hódítani akar.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez a nap a szépség és költőiség jegyében telhet el. Felejtse el a hétköznapok gondjait, éljen az ideáinak! Ehhez természetesen a partnerére is szüksége lesz. Járjon a kedvében, teljesítse kívánságát! Nem szabad félúton megállni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ez a vasárnap úgy látszik, nem hozhat szerencsét. Mégis széppé teheti egy kellemes könyvvel, amit a szép napsütésben olvasgat egy pohár borocska mellett. A külvilág ma nem önre vár. Jobb, ha ki sem teszi a lábát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a Nap fényszögekkel köti össze a jegyében tartózkodó Marsot és a szembenálló Neptunuszt. Sok álmát valóra válthatja, még ha nem minden részletében is tökéletesen úgy, ahogy szerette volna. Emlékezetes nap, költészettel teli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Ma minden a hangulatod függvénye. Minden. És kivételesen ez nemcsak a te megélésedre igaz, de ma a hangulatodat könnyedén átveszi a környezeted is. Ha te mosolyogsz, ők nevetnek, ha te nevetsz, ők a hasukat csapkodják. Ha te egykedvű vagy, ők kedvtelenek...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy titkos viszony kialakítása pezsdítő lehet, de csak akkor, ha ezt előre tisztázza az illetővel. Ellenkező esetben a végén több baja lesz a dologból, mint öröme. És még a róka fogta csuka esete is előállhat: a végén önnek fájhat a kaland.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Szerencsés nap vár önre. Kreatív, szinte szárnyal, csak legyen óvatos, hogy ne pörgesse túl magát. Kicsi nyugalom még önnek sem árt. Érdemes lenne beiktatni egy nagy sétát a kedvesével. A természet tavasszal a legszebb!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Küzdelmes nap áll ön előtt, és ez megviseli az idegeit. Ön mindig a harmóniára, a kompromisszumokra törekszik, pedig ezt néha csak harc árán lehet megszerezni. Az nem megoldás, hogy minden nehézséget magára vállal.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az elkövetkező időszakban az ön számára a legfontosabb életterület a gyermek és a hivatás lehet. Ha a kettőt jól össze akarja hangolni, akkor fontos, hogy pontosan megfogalmazza a maga számára a célokat, és ehhez tartsa magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A dolgosság nagy erény, de nem kell minden hétvégéjét a kötelességeknek szentelni. Így csak elaprózza magát. Kivéve, ha valóban örömét leli abban, amit tesz. A kertészkedés például kifejezetten jót tehet a léleknek is.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: